Professzionális felhasználás
Jellemzők
Különösen alkalmas zsír- és fehérjeszennyeződések, valamint fehérje- és ásványlerakódások eltávolítására. Gyors és hatékony módja a hajók rakodóterének, felületének, felszereléseinek és tárolótartályainak, valamint azoknak a területeknek a tisztítására, ahol az étel feldolgozása történik. Jól megtapad a sima felületeken.
Adagolás és használat
A szennyezés mértéke és a felület szerint hígítsa 2%-5% (1:50-1:20) arányban. Megfelelő manuális tisztításhoz, kézi mosáshoz, valamint habbal, illetve szórófejes flakonnal történő tisztításhoz. Lehetőség szerint legalább 10 percig hagyja hatni a terméket. Utána távolítsa el, vagy permetezze le tiszta vízzel. A víz hőmérséklete lehetőleg nagyjából 60°C legyen. Győződjön meg róla (különösen forró felületek esetében), hogy a tisztítószer nem száradt meg. A gyártás napjától kezdve 9 hónapon át használható fel.
pH: 13